Andamanerna

        DATUM: 2011-12-23 TID: 06:14:14
Att anlanda fran en kaotisk stad som Calcutta till ett tropiskt o-paradis ca 900 km bort var underbart. Direkt efter vi landat i huvudstaden Port Blair tog vi en farga over till on Havelock island. Vi mottes av en fin liten hamn, hoga kokospalmer och STILLHET. Vi har nu de forsta dagarna bott i en fin liten bambuhydda pa stranden. Vi har hyrt en scooter som vi aker pa sma aventyr med, oroa er inte det ar lag pa att ha hjalm och det ar Fredrik som kor.
Vi har hangt pa Asiens finaste strand Radhanagar Beach, dar stracker sig kritvita strander ner till ett turkost klart vatten. Bakom stranden lyser ett klargront sken av djup regnskog. Papegojor flyger och det finns en elefant som ibland tar sig ett dopp i havet. En standig oro och aktsamhet for alla de saltvattens krokodiler som det varnas for overallt. 2010 blev en brittisk tjej uppaten precis dar pa stranden.
Promenader genom djungeln, strandhang pa kvallarna och en perfekt temperatur pa runt 30 + och solbrannan borjar arta sig. Vi ar har i hogsasong s.k.a Peak season men stranderna ar sa gott som tomma.
Pa julafton ska vi unna oss lite finare mat med fisk och skaldjur och dricka ol pa stranden med andra resande livsnjutare framfor en bondfire. Vi ar friska och rena och vi alskar varandra och livet.
Det har later som paradiset och vi ar ratt sa sakra pa att det ar dar vi hamnat.
God jul till er alla fina i familjen och alla vanner. Vi hoppas att ni far en skon jul tillsammans. Vi tanker pa er och alskar er!
6 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Kommentarer
Postat av: pappa

Oj så fantastiskt underbart det låter. Jag ska sooma in Radhanagar beach på google och titta hur det ser ut. Hoppas ni snart kan lägga ut några foton. I morgon är det julafton och jag ska vara hos Vilma. Hon saknar nog sin moster som vi andra gör. Söndag morgon åker jag och Giselle till Marocko (Agadir), men inte lika varmt som ni har det, ca 18-23 grader, men omväxling. Njut nu så mycket ni kan av livet och er själva i paradiset. Saknar dig.. kram pappa

2011-12-23 @ 09:24:44
Postat av: Yvonne och Morfar

Jisses vad härligt,skillnad mot slaskvädret här.Ha en underbar Jul och var rädda om er.Puss och kram ♥

2011-12-23 @ 18:14:49
Postat av: Syster Yster

God Jul Josse och Fredrik! Det är idag dan före doppare dan och det är +6,5 grader ute kl 21.00 på kvällen :(

Ingen vit jul alltså.



Har jobbat hela dagen, imorgon åker vi till Sofie & Peter och sen är det dax att jobba igen kl 06,30 på söndag. Suck...



Men hoppas på en trevlig jul, vi kommer iaf att sakna er!



Love you!

/T

2011-12-23 @ 22:05:30
URL: http://feie.blogg.se/
Postat av: Mamma L

Åh, va härligt att läsa att ni har det så fint!Saknar dig så Fredrik och Josse också förstås, men unnar er verkligen att njuta av en underbar jul i värmen. Har varit ute hos pappa idag och förberett lite för imorgon; att pynta granen och hänga upp girlanger sparade jag till Karolina :)

Lite trist att det är så varmt. I stan ingen snö alls och i Stäket bara lite snömodd kvar.

Önskar er en riktigt god, fin och oförglömlig jul!

Pusspuss

2011-12-23 @ 22:24:33
Postat av: Sofie

Underbart !!! Wonderful, makalöst, belissima!!!



Era små strandsvin! Själva sitter jag just nu och fikar ur en cloetta ask med en kopp kaffe i ena handen och en tvillingnöt i den andra.



I morgon jobbar jag och det är Ekanvecka hela mellandagarna.

Sovmorgon och extra mys för T och mig =) Ta hand om er och kör lungt Fredrik!!



PUSS

2011-12-26 @ 17:54:01
Postat av: pappa

Skönt att allt gick bra när cyklonen drog rätt över Andamanerna i veckan, där ni bor nu. Förstår att det måste ha varit en uppskakande upplevelse. Ta hand om er kram

2012-01-02 @ 09:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback