Filippinerna

        DATUM: 2012-04-24 TID: 16:34:56
Vi har hitills spenderat runt 2 veckor i Filippinerna. När vi kom till storstaden Manila så blev vi lite besvikna och längtade att få komma till det fina Filippinerna som vi hört så mycket om.
Första topnotch stället var Coconutt garden. God mat och otroligt vackert. Jag blev biten av en tusenfoting och helad av en gammal fiskare med hjälp av spott och bön. Vi hade en jätte giftig orm på rummet runt min väska  och annat smått och gott. Vi fick vara med om att släppa ut små sköldpadds-ungar i det vilda havet. Vi har ö-levt, som vanligt, snorklat, badat och festat. Höjdpunkten var när vi var på ön Blue Cove och lärde känna en stor filippinsk släkt som var där på sin årliga semesterutflykt. Hälften var fiskare och de var runt 30 personer. Vi drack billig rom hela dagen och dansade på stranden till långt inpå små-timmarna. Dagen efter så blev vi glatt medbjudna på deras massiva Banka-båt som Fredrik stolt fick köra mot San Vincente. Vi fick äran att låna ett liten skrymsle på vinden i deras hus i en liten liten fiskeby, där vi fick en sovplats.
De kommande dagarna bodde vi hos dem och de turades om att få vårat sällskap. Det var stora släktmiddagar, dans hela natten, karaeoke, rom rom rom och mer rom. Uppassade till tusen fick vi några fantastiska dagar med de mest underbara människor. Vänner för alltid, minnen för livet.


3 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkKommentarer
Postat av: SysterYster

Först vill jag säga Tack för kortet! Blev jätte glad när mamma kom med det :)Sen, stackars dig som blev biten av en tusenfoting, måste gjort jätte ont!! Och så undrar jag om du vet viken orm det var på rummet? nyfiken :)Ni verkar ha det såå härligt men snart så är ni hemma igen!!!

Ändrat datum på dopet IGEN! för pappa är borta när jag hade tänkt. Suck, känns inte som det blir något dop snart. Inge roligt att planera längre.Men men, det ordnar sig!Max har varit sjuk men nu mår han bättre igen, han "pratar" för fullt och är en riktigt härlig och glad kille. Ska bli så skoj när ni får träffas.Hälsa din skäggiga karl!

Love you!Kram!

T

2012-04-25 @ 00:30:01
URL: http://feie.blogg.se/
Postat av: Mamma L

Oj,oj vilka fina bilder och spaennande beraettelse..

Antibes kaenns vaeldigt lugnt och stilla i jaemfoerelse;)

Fredrik,du ser inte helt nykter ut paa bilden med alla killarna, men det aer vael bara en synvilla..

Inget rastahaar heller men skaegget verkar vaexa foer fullt!

Snart bara en maanad kvar tills ni aer hemma: Laengtar!Tycker ocksaa det ska bli jaettekul att se alla bilder sen!Pusspuss

2012-04-25 @ 16:27:14
Postat av: Vicktor

Jättefina bilder! Ser ju skithärligt ut. spännande med ormar och folkilskna tusenfotingar på rummet :) . Akta bara så dom inte kryper upp o bygger bo i skägget fredrik! Vill ju inte att ni ska få med er några objudna hem sen. Grattis på födelsedagen josse! Ses snart!

2012-04-26 @ 07:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback