Bombay

        DATUM: 2012-02-05 TID: 17:51:59
Varfor vara kara vanner Clara och John lat oss overtalas till att ta nattbussen fran Goa till Mumbai forstar vi INTE. Bussen och var dubbelsang, bada jatte fina och med mycket plats, men att ligga i over 15 timmar i en karusell som hoppar och studsar till hoger och vanster uppat och nedat var for oss ingen hit. Nej ni, vi tar TAGET nasta gang som atminstone haller sig pa ett och samma spar. ;) Men vi forlater er iaf!
Vi ar iaf, lite smatt blaslagna, framme i Mumbai. Vi bor i ett litet ratthal for dyra pengar och langtar redan efter ett dopp i havet igen, man blir bortskamd pa en sadan har resa.
Idag har vi tagit fargan over till Elephanta Islands for att kolla pa grottorna och gatt runt i staden och shoppat lite, Josse kopte Levis Curves for en billig penning och lite kuddfodral etc. Hon har ocksa dragit pa sig en fet hosta som aldrig ger sig och livnar sig pa indisk hostmedicin och Fredrik ar sjukt skaggig!
Vi blir kvar har i tva natter, aker vidare den 7e mot Bangkok.
Puss till alla! (bli battre pa att kommentera!!)
1 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkKommentarer
Postat av: Syster Yster

Det lät som en trevlig resa, hoppas ni slapp åksjuka i alla fall :)Nu finns det lite bilder på Vilma på bloggen iaf om ni får chansen att kolla. Tog jätte söta bilder på henne med magen på mammas kamera så ska påminna henne att ta hit den så kan jag lägga upp dom också!Ta hand om er nu! Jag ska iaf gå och lägga mig.Love!

T

2012-02-05 @ 22:32:24
URL: http://feie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback