Goa och Royal Enfield

        DATUM: 2012-02-01 TID: 06:30:27

Efter underbara dagar i Gokarna tog vi taget upp mot Goa. Har har vi sedan nagra dagar tillbaka bott pa Palolem, mitt favoritstalle, och Fredrik verkar ocksa vara valdigt nojd faktiskt. Vi har lyxat till oss det genom att bo i en minmal liten trakoja ovanpa ett strand-stand med utsikt over hela stranden och havet, 700 rupies per natt (90 kr).  GALET vackert!!!Vi ater 4 ratters for absolut inga pengar alls och har inte druckit alkohol pa ratt manga veckor nu. (Forutom F som tar en ol ibland). Vi kanner att det inte behovs for vi har det sa fantastiskt pa alla satt och vis iaf.Vi sitter mycket pa balkongen dar vi kopt och satt upp flera lyktor i olika farger som lyser fint pa kvallen till solnedgangen. Vi har ocksa hyrt en Royal Enfield som tagit oss till de olika stranderna langs med nedre delen av Goas kust. Till och med Josse har fatt borja lara sig att kora.Hojen ar SKITSNYGG, enligt oss, och Fredrik sitter just nu i denna stund och kollar pa blocket efter en billig en! Men vi fortsatter att ha det fantastiskt, det kanns som om det bara blir battre och battre. Vi har nagra dagar kvar har nu tills vi tar nattbuss upp till Bombay och vi har bestamt oss att ha basen i Palolem tills dess.Hoppas ni alla har det bra dar hemma och att vadret skoter sig! Vi saknar er och alskar er!!

2 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkKommentarer
Postat av: pappa

Liten hälsning från pappa.. Underbart att ni har det så skönt.. hoppas allt fortsätter på samma sätt för er.. vi följer er på resan.. kramiz :-)

2012-02-01 @ 16:09:00
Postat av: Syster Yster

Härligt ni verkar ha det. Bebis håller sig på plats än så länge och ger inga indikationer på att vilja titta ut inom den närmaste framtiden så vi får se vad som händer :)Ha det toppen båda två!Love U!

2012-02-02 @ 00:33:03
URL: http://feie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback