Kvar pa Havelock

        DATUM: 2012-01-05 TID: 14:32:18
Hej alla!
Som nagra av er vet har vi haft en cyklon  pa besok har pa Andamanerna. Detta medforde att ingen kom till eller ifran oarna, bensinen och barsen tog slut, likasa aggen och brodet. Det var lite kaos for nagra dagar men allt ar lugnt och nu har solen skinit i flera dagar.

Vi skulle egentligen ha akt vidare till Chennai den 3e med bestamde oss for att stanna kvar har.
Vi vill passa pa att tacka for en valdigt passande julklapp fran Fredriks mamma och pappa (tack mamma och pappa!!) som gav oss tva extra veckor har i paradiset plus ett kommande dykcertifikat. TACK!!


Vi aker harifran den 16e da vart visum gar ut och aker sen vidare som planerat mot chennai och Kerala.

Vi ar asbruna och asglada och vi gissar att temperaturen ligger runt 35 i skuggan. Ganska nice! Bilder kommer nar vi ar mer i civilisationen.

Vi saknar er, jobbigt att ni inte ar i paradiset som vi ar :)

Glom inte heller att ni kan skicka meddelande till bada vara mobiler, det ar sa gott som GRATIS for er och det gor oss JATTE GLADA att fa.

ALSKAR ER!
4 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkKommentarer
Postat av: Mamma L

Haerligt att hoera fraan er! Gick till mediathequet i Antibes daer jag kan koppla upp mig helt gratis.En del grejor funkar vaeldigt bra i byraakratins Frankrike ;)

Saa roligt att ni har det saa skoent!Har googlat paa olika platser paa Andamanerna; ser fantastiskt ut!

Saknar er mycket!!Var raedda om er!

Pusspuss

2012-01-05 @ 15:53:27
Postat av: Syster Yster

Skönt att höra att ni har det bra, inte alls avis på er när man sitter här hemma i slasket där temperaturerna varierar dagligen mellan +10 och -5 grader. ;)Så njut så mycket ni kan!Miitri hälsar, bara 6 veckor kvar nu :)kram

2012-01-05 @ 22:20:01
URL: http://feie.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Skönt att cyklonen lämnat er. Måste vara oerhört skönt med sol o värme. Idag har det varit tio minus här. Lite konstigt med riktig kyla eftersom det har varit så milt. Ikväll ska Kent o jag på bio det ska bli trevligt! Har hjälpt Therese idag med att hämta lite grejer från Ransta. Nu är hon riktigt"tjock", det ärså mysigt så!! Ta hand om varandra, och fortsätt ha det jättebra! Skulle gärna vara med er i paradiset..! Älskar er! Kramar från mamma! Kent hälsar så klart!!

2012-01-07 @ 15:14:27
Postat av: Yvonne och Morfar

Ha det fortsatt bra på resan fina Josse och Fredrik.Vi instämmer i det Therese skriver:Njut så mycket det bara går.Många kramar från oss...

2012-01-07 @ 19:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback