Neil island

        DATUM: 2012-01-15 TID: 12:58:38
Vi har haft ett par jatte fina dagar pa Neil island, en o som ligger strax bortom Havelock. Det ar jatte fint! Vi upptackte on pa en liten motorcykel som vi fick lana av en dansk och hade det jatte mysigt. Vi samlar snackor och kor egna halsband och armband. Jag har dreads i haret och bade jag och fredrik ar fulla av myggbett.
Dagarna har pa andamanerna gar otroligt fort. Det blir morkt runt 17.00 och man gor absolut INGENTING. Dagarna, vaknar tidigt, ligger pa stranden eller ater frukost, oj sen helt plotsligt ar det morkt och planerna pa vad man ska gora darnast existerar inte alls. Vi har haft en manad av ren avslappning och rent o-liv.
Dykcertifikatet avklarades pa cirka 3-4 dagar och vi ALSKAR verkligen att dyka sa det kommer nog bli manga fler dyk under resans gang.
Imorgon den 16e aker vi till chennai med flyg, samma dag tar vi taget ner till Mangalore som ligger i sodra indien, planen ar att hamna i Gokarna som ligger strax under Goa. Det kanns skittrist att lamna dessa vackra paradis-oar men nu ar det dags for nya aventyr.
Jag ska aldeles nar som helst ladda upp lite bilder, HALL UT!!
Ha det bra allihopa!
2 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkKommentarer
Postat av: Cattis & Hasse

Åh, vad härligt ni verkar ha det! Vi är så glada att ni två får uppleva allt detta tillsammans. Dreads? ok? Köp en kam och en stor flaska balsam! ;) Tänk att ni har tagit dykcert!Duktiga ni! Vilken fin present ni fick av Fredriks föräldrar!

Var rädda om varandra! <3Kram C & H

2012-01-15 @ 18:08:48
Postat av: Yvonne och Morfar

Hej på er lyckostar i solen och värmen,här är -3 och lite blötsnö.Vad spännande att ta dykcertifikat.Ha det fortsatt underbart,kramar

2012-01-15 @ 22:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback