Paradise beach

        DATUM: 2012-01-27 TID: 15:43:53
Cirka en timmes gangvag fran helvetet pa snariga stigar, over hoga klippor over vattnet och djungel ligger den lillla stranden Paradise Beach. for cirka tre manader sedan stangdes alla hotell ner pa stranden i brist pa bygglov och den vackra stranden lamnades tom i ruiner. Nar detta hande sa tomdes stranden pa folk och campingsugna hippies tog over. Vi kom dit, foralskade oss och stannade i 8 dagar. En kalla med vatten kopplas ihop fran bergen da och da och ger oss farskvatten, vi lagar var mat (oftast ris, chapati och gronsaker) over var lilla eld och till var fortjusning kommer det forsaljare med FRUKT och det finns till och med CHAI! Var hydda byggdes under ett par timmar med hjalp av saronger, palmblad, sjalar och hangmattor. Vart hem ligger cirka fem meters avstand till vattnet och vi sover pa marken under oss eller i hangmattorna. Det enda plagget vi bar ar sarong och badklader.  Pa paradise beach bor cirka 50 pers till och fran, de flesta har under langre perioder. Sceneriet ar fantastisk och lugnet ar standigt.
Vad har vi pysslat med? Vi har vaknat till soluppgangen och haft yogapass, fixat agg som vi kokat, kanske bakat brod, druckit chai och sen legat pa stranden eller bara slappat i skuggan och atit fantaaaastisk frukt tills det narmat sig solnedgang, da har vi begett oss ivag for att hamta ved. Vi har gatt och klattrat laaangt over berg och dalar for det bra virket haha. Svettiga hem har vi lagat middag sjalva eller med andra och sen suttit och lyssnat till trummandet som pagar over hela stranden tills sent inpa natten. Vi somnar tidigt och gott varje kvall till ljudet av detta och danande vagor bara nagra meter bort. Dagen efter ser PRECIS likadan ut.
Robinsson-livet passar oss som handen i handsken och vi ville egentligen aldrig ga darifran. Nu ar vi forsta kvallen tillbaka i manniskobyn, nyduschade av allt salt och vi ska strax ivag och ata en normal middag.
Imorgon eller dagen efter reser vi vidare mot Goa . Bilder kommer snart!
4 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Kommentarer
Postat av: pappa

Trevligt att jag fick kontakt med dig på facebook idag fredag. Jag kan precis utifrån dom bilder jag hittat på paradise beach se framför mig det Robinsson liv ni lever. Härligt, bara ta dagen som den kommer. Njut och lev, snart är ni i Goa där turisterna flockas kan jag tro.. kram och på återhörande.. pappa

2012-01-27 @ 16:27:35
Postat av: Syster Yster

Låter underbart kära syster! Var så roligt att få "prata" med dig idag! Ta hand om er!



Love you!

2012-01-27 @ 16:40:37
URL: http://feie.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Det där låter spännande och lite "läskigt". Kul att ni provar på Robinsson livet! Var försiktiga bara.

Ser framemot bilder på denna Paradis ö, och på er så klart!

Ta hand om varandra!

Många kramar mamma

2012-01-29 @ 11:40:02
Postat av: Kerstin och Peter

Hej Josse och Fredrik!

Vi glädjer oss med Eran underbara resa. Hoppas ni får fortsätta att ha det bra med roliga upplevelser!

Vi ser fram emot mera bilder och berättelser från Er (nu när Emma har visat oss vägen till bloggen).

Var rädda om Er !!

Kramar från Kerstin och Peter!!

2012-01-29 @ 19:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback