Andrade planer

        DATUM: 2010-04-26 TID: 14:33:05
Solar, badar, upptacker, festar, och dejtar, detta ar livet i Goa.

Har haft underbara veckor och har rest runt Goas kust, fran Sodra till Norra. Har haft mitt lilla paradis pa Palolem beach dar jag stannat extra mycket. Jag har rest mycket pa scooter tillsammans med Mari fran Norge och reser nu med en kille fran Holland, Maarten. Vi bor numera tillsammans har i Palolem. Mycket billigt sakert och praktiskt.

Idag skulle det ju da vara dags att resa hem, men som vanligt sa far jag kalla fotter och BOKAR AV min hemrese-biljett. Ingen av er dar hemma blir val sadar jatte chockade antar jag men jag kande att jag behovde lite mer tid innan jag reser hem till Sverige.  Jag stannar 10 dagar till och planerad hemresa ar den 5e maj.

Nu ska jag ivag och dricka fodelsedags-drinkar, ikvall har min rummis lovat mig fyverkerier pa stranden.
Det gar bra nu..
6 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



.

        DATUM: 2010-04-19 TID: 09:23:51
Scooter-aventyr, drinkar pa Cuba, langa natter med nattliga dopp i ett ljummet hav, underbara vanner, underbart vackra omgivningar, nu blir inte livet har sa mycket battre.

Har gjort mycket sen jag skrev sist, varit uppe i norr och besokt fler strander, men ocksa haft en dag i sorg till minne av min gud son. Klarade av dagen bra aven om det var svart att inte vara hemma vid graven och i hans rum. Jag hittade en vacker plats vid en underbar tyst flod. Tande ljus, satte upp foton och sjong for var hjalte. pa kvallen gick jag till en udde av klippor och slappte ned en vacker blomsterkrans i havet medan solen gick ner.. En mycket vacker dag for en mycket speciell kille. 

Nu har jag bara en liten tid kvar i Indien, vill egentligen inte hem, bara till Victors rum och Vilmas bebis-nacke, laaanngtar.. 

 
8 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Colva and Palolem beach

        DATUM: 2010-04-12 TID: 15:51:51

Befiinner mig for andra dagen i Palolem nere i sodra Goa. Hit akte jag med min norska van och en naken fransos som jag traffade i Mumbai. i tog vart pick och pack fran Colva och tog oss hit.
Allt ar sa vackert och stamningen underbar.

Kommer stanna har tills imorgon sen blir det till att hyra scooter och upptacka hela den sodra kusten pa sa satt.

Har kommer nagra bilder fran mina forsta dagar i Goa.



Vacker kvall i Palolem




En ol pa stranden i Colva


Man maste alltid posera med indiska turister


Scooter tur fran Colva till Palolem



Vackra Palolem beach


6 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Mumbai - Bombay

        DATUM: 2010-04-09 TID: 07:33:33
Har nu spenderat nagra dagar i Mumbai, en fantastisk stor-stad omringad av havet, underbart! Tagresan gick jatte bra, lite liten sang bara men det funkade, delade plats med en yogi som satt konstant i djup meditation hela resan, mkt trevlig prick! Nar jag kom fram sa checkade jag in pa mitt lilla hotell, Seashore. mitt rum var minimalt och lite ackligt men jag hade tva stora fonster med utsikt over hamnen och havet sa jag var nojd :)
Jag gick det forsta jag gjorde och bokade biljett pa en bat som skulle ta mig ut till Elephanta Island. Dar finns grott-tempel fran 6th century (vet inte vad det heter pa svenska) men vackra utkarvade statuer av bla Shiva och annan indisk gudahistoria. Helt otroligt.
De andra dagarna har jag varit i Dhobi Ghat, Mumbais storsta tvatt service, Chowpatty Beach dar jag kopte pizza till hemlosa smattingar, sett fiskarna och fiskrensningen pa Sasson Dock, knallat runt i Colaba Village med en ranads-radd London-bo, druckit ol pa kanda Leopolds (fran Shantaram) och bara upptackt vad staden har att erbjuda.
Idag tar jag taget till Goa, har kommer lite bilder fran min tid i Mumbai. (kameran fungerar ibland)
Min sangplats pa taget (ni far luta huvudet)



Utsikten fran mitt rum

Pa baten till Elephanta







Fantastiska bergs-skulpturer
Tvatteriet i Dhobi Ghat
Chowpatty beach - skrap stranden
Kaffedrink i Colaba harbour



Sasson Dock




Leopolds



Leopolds
5 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Hejda Sikar, halla Mumbai!

        DATUM: 2010-04-04 TID: 17:05:43

Sa ar jag har, sista kvallen innan avfard. Har spenderat hela helgen med barnen i Banjara och bara myst, gett en massa nya klader, tvattat gamla klader at dem, gett bananer och foton som jag skrivit ut, tvattat dom noga varje dag och forsokt suga i mig sa mycket som mojligt av deras leenden och bus. Tararna ar alltid dar innanfor ogonlocken och jag forsoker hela tiden halla dom borta for att barnen inte ska se. Imorgon kommer jag att ta bussen klockan 10 fran Sikar, vidare till Jaipur. Forst ska jag ga en sista gang till Banjara och saga nagra sista farval och ge dom sista kramarna. Imorgon kommer det vara en jobbig morgon, men det maste ju saklart goras. Klockan 14 tar jag taget som ska ta mig anda till Mumbai, tagresan kommer ta 22-23 timmar och det kommer akert bli skitjobbigt men det gar nog bra J

 

Kommer att hora av mig fran Mumbai, det beror pa om jag har tid samt hittar nagot litet internet café i narheten. Jag kommer bo pa ett litet guesthouse som heter Seashore och som ar valdigt kanda for sina bedbugs i sangarna och kackerlackor, det billigaste jag kunde hitta i Colaba.

 

 Nu ska en sista utvardering goras om min klass for framtida volontarer och sen ska jag fortsatta den sista packningen och skriva i gastboken som alla maste gora.


Be for mig, jag tanker pa er alla.

2 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Jvla skit!

        DATUM: 2010-04-04 TID: 04:46:01

Och sa var hela kameran sonder, objektiv-fel.
4 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Tarar av karlek

        DATUM: 2010-04-01 TID: 15:25:42


Hur kan jag ens tanka tillbaka hur det var for ett ar sen da vi satt med smartan i hjartat som at upp oss langsamt inifran. Pasklunch dukades upp pa langbordet i avdelningens sallskap-rum, och vi at sakta utan nagon som helst aptit. Vi andades for att overleva men kanslan av att vara omgedda av doden gick inte att undvika. Dessa dagar i pasktid ar inristade som ondkefulla arr i vara minnen for att for ett ar sedan under dessa dagar sa lag varan prins i en kamp om sitt liv och vi stod handfallna och hjalplosa brevid och sag pa, vantandes. Om 14 dagar for ett ar sedan hande det som inte fick handa och tiden av smarta gick inte att rakna i dagar utan vi satt fast i ett tidslost vakum av chock och tarar.


Men dessa 14 dagar i vantan gav oss de sista stunderna med var alskade Victor. De gav oss stunder av att halla hans lilla hand i var och att fa viska ord i hans oron som kanske skulle bli de sista. Vi gav honom leenden och skratt som vi hoppades folja honom i sjalen pa vag till andra sidan. Vi gav honom lika mycket karlek som det fanns smarta i vara andetag. Dessa dagar i paskens tid kommer att folja oss var vi an ar pa jorden, hur lang tid som an kommer ga. Dessa sista tider med var prins kommer aldrig att andras, eller suddas ut, de sitter lika inristade som de ondskefulla arr som finns i vara minnen men de ar ocksa lika vackra som ett leende fran den du alskar, eller som solens forsta stralar efter en lang vinter. Trots all smarta sa fick vi trots allt sista minnen och stunder med var prins.


Victor jag saknar dig och var an i varlden jag ar faller jag tarar sa fyllda med karlek, bara for dig.      

 

7 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink