Thailand Koh Muuk

        DATUM: 2012-02-16 TID: 10:08:30
Har kommer lite fler bilder fran trippen i Thailand.
o


josse ater insekt































M
7 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Goan life

        DATUM: 2012-02-16 TID: 09:44:29




f

l











B

3 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Gokarna - Paradise beach

        DATUM: 2012-02-15 TID: 12:52:20


Pa t


















1 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



neil island

        DATUM: 2012-02-15 TID: 12:21:14














1 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Farval Indien

        DATUM: 2012-02-06 TID: 11:58:00
Hejda Indien!

Tack for alla fina stunder du gett oss. Sol, bad, kultur, farger, god mat, upplevelser och manga manga tankestallare. Vi hoppas att vi en dag kommer tillbaka till ett renare, rikare och rattvisare land. Vi hoppas att ditt folk en vacker dag lar sig att tanka pa framtiden och att inte skrapa ned i dina skogar, djungler, berg eller i luften, haven och strander. Vi hoppas pa en rattvisare uppdelning av alla dina stora rikedomar och tillgangar sa att fattigdomen bekampas och att en plan skapas for framtida generationer.  


Manga av Indiens storstader ar nagra av de mest fororenade stader i varlden och det marks. Vi har, som sa manga andra hjalplosa, fatt vara vittnen till dessa brott mot naturen. Vattnen ar svart fororenade och forstor otaliga familjers liv i generationer bade bakat och framat i tiden. All trafik som oversvammar Indien fargar luften svart och gor den svar och livsfarlig att inandas. Berg av sopor tippas ned i de turkosa haven och soporna ar en oandlig historia.


Vi hoppas att en vacker dag ett mirakel kommer att ske och att ditt vackra land blir renat. 

Hejda kara Indien - Tack for den har gangen!







3 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Bombay

        DATUM: 2012-02-05 TID: 17:51:59
Varfor vara kara vanner Clara och John lat oss overtalas till att ta nattbussen fran Goa till Mumbai forstar vi INTE. Bussen och var dubbelsang, bada jatte fina och med mycket plats, men att ligga i over 15 timmar i en karusell som hoppar och studsar till hoger och vanster uppat och nedat var for oss ingen hit. Nej ni, vi tar TAGET nasta gang som atminstone haller sig pa ett och samma spar. ;) Men vi forlater er iaf!
Vi ar iaf, lite smatt blaslagna, framme i Mumbai. Vi bor i ett litet ratthal for dyra pengar och langtar redan efter ett dopp i havet igen, man blir bortskamd pa en sadan har resa.
Idag har vi tagit fargan over till Elephanta Islands for att kolla pa grottorna och gatt runt i staden och shoppat lite, Josse kopte Levis Curves for en billig penning och lite kuddfodral etc. Hon har ocksa dragit pa sig en fet hosta som aldrig ger sig och livnar sig pa indisk hostmedicin och Fredrik ar sjukt skaggig!
Vi blir kvar har i tva natter, aker vidare den 7e mot Bangkok.
Puss till alla! (bli battre pa att kommentera!!)
1 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Halsning fran en fjaril

        DATUM: 2012-02-02 TID: 09:46:39
Ser tva sma barn leka pa stranden fran bordet dar vi ater var frukost, en liten flicka runt 2 ar gammal samt den aldre brodern runt 4 1/2 ar gammal. De leker och ar lyckliga och alskar tydligt varandra. Tanken gar inte att undvika utan att hjartat slar en knut och en sorg kommer farandes. Jag tanker pa alskade Victor. Jag tanker, jag saknar dig sa Victor.


Pang!! En stor fjaril smaller ner hart pa bordet mellan mig och Fredrik dar vi sitter och ater var frukost. Den sitter kvar en stund och nastan ser pa oss jag utbrister chockat : "Nej men vafan TITTA!" Fjariler lyfter med hjalp av stora vingar och flyger ivag fran oss. Jag brister i grat och tecknet var for mig sa tydligt. "Var inte ledsen moster, jag finns aven har".





3 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Goa och Royal Enfield

        DATUM: 2012-02-01 TID: 06:30:27

Efter underbara dagar i Gokarna tog vi taget upp mot Goa. Har har vi sedan nagra dagar tillbaka bott pa Palolem, mitt favoritstalle, och Fredrik verkar ocksa vara valdigt nojd faktiskt. Vi har lyxat till oss det genom att bo i en minmal liten trakoja ovanpa ett strand-stand med utsikt over hela stranden och havet, 700 rupies per natt (90 kr).  GALET vackert!!!



Vi ater 4 ratters for absolut inga pengar alls och har inte druckit alkohol pa ratt manga veckor nu. (Forutom F som tar en ol ibland). Vi kanner att det inte behovs for vi har det sa fantastiskt pa alla satt och vis iaf.



Vi sitter mycket pa balkongen dar vi kopt och satt upp flera lyktor i olika farger som lyser fint pa kvallen till solnedgangen. Vi har ocksa hyrt en Royal Enfield som tagit oss till de olika stranderna langs med nedre delen av Goas kust. Till och med Josse har fatt borja lara sig att kora.



Hojen ar SKITSNYGG, enligt oss, och Fredrik sitter just nu i denna stund och kollar pa blocket efter en billig en! 



Men vi fortsatter att ha det fantastiskt, det kanns som om det bara blir battre och battre. Vi har nagra dagar kvar har nu tills vi tar nattbuss upp till Bombay och vi har bestamt oss att ha basen i Palolem tills dess.



Hoppas ni alla har det bra dar hemma och att vadret skoter sig! Vi saknar er och alskar er!!





2 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink