Koh Phayam

        DATUM: 2012-03-05 TID: 12:43:40
Vi har haft en fantastisk vecka pa Koh Pahyam, vi har legat pa stranden, i hangmattan, gatt lang-promenad varje morgon, last bocker till forbannelse och bott i vaaaarldens finaste strandhydda for inga pengar alls. Inte manga aker till Koh Phayam och de flesta resebyraer vet inte ens om den lilla paradis-on som ligger ett stenkast fran Burma. Det gor stamningen nastintill perfekt. De stora stranderna, eller snarare DEN stora stranden, ar valdigt gles pa besokare. Tar man en scootertur sa kan man hitta sin egen tomma lilla strandremsa och vill man ha lite halligang sa far man bara ga till en av strandbarerna och ta sig en drink. Annu hittade vi ett stalle dar tiden star still och vi njuter av varje oraknad sekund.


Men nu ar tiden i Thailand snart slut och vi sitter i Ranong och vantar pa bussen som ska ta oss hela langa natten mot Bangkok. Den 7e aker vi in i Laos och dar vantar fler haftiga stallen.


Ps. Det har varit problem med blogg.se, verkar vara nagot virus eller liknande. Klicka bara bort rutan som kommer upp och las iaf. Glom inte att kommentera!!! Vi alskar er!!
2 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkKommentarer
Postat av: Mamma L

Jättehärligt att se er när vi skypade. Hoppas se er snart igen!

Nu har ni varit borta tre månader. Jag unnar er många fler fantastiska upplevelser men gläds åt att det är färre dagar kvar tills ni kommer hem än dagar som gått sedan ni åkte :))

Pusspuss

2012-03-08 @ 19:29:34
Postat av: mamsen

Hejsan! Kul att kunna komma in på bloggen och kommentera.

Jag har varit hos Vilma hela veckan för hon har varit sjuk, feber,hosta och förkyld. Nu är hon bättre.Vi har tittat mycket i Josse/Fredde boken.

Som jag ser har ni åkt till Laos i förrgår. Spännande att höra hur det är där. Ni har ju hittills haft det bra där ni har varit.

Snart har vi vår här, det längtar vi efter. Vår fåglar,tussilago o blåsippor....

Sakanar er mycket och att höra från er.

Hoppas att ni mår bra!

Många stora kramar från mamma!

Vilma och Sofie hälsar!

(Molly har fått valparna,3 st.," 2flickor och 1kille)

2012-03-09 @ 14:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback