En underbar helg.

        DATUM: 2009-06-02 TID: 09:40:03
                

Denna gångna helg har faktiskt varit väldigt bra. Lite mys hemma på baksidan med Kaisa och Rickard, Solning med Kaisa och Rebecca på Lördags dagen, grillning hemma hos Cattis samma kväll. Skräckfilm hos Sofie senare samma kväll och söndagen en liten överasskning för Sofie och Peter.
Under ett antal veckor har några av oss nära till Sofie och Peter hållit en liten insamling med målet att samla in så mycket pengar som möjligt till en semesterresa åt dem. Vi har fått hjälp av deras närmaste men också många utomstående. 

Vi bjöd hem Sofie och Peter på grillning vid halv 2 tiden på söndags eftermiddagen. De fick varsin välkomstdrink och vi satt på baksidan och pratade. Sen började folket droppas in. Deras närmaste kom och de blev jätte glada och överasskade att så många var där. De undrade såklart vad anledningen var och de fick sedan reda på insamlingen som hållits bakom deras ryggar.
Det var med många tårar, känslor och leenden de fick ta emot ett semesterbidrag på 13 000 kronor.

(läs mer på www.denstarkastestjarnan.blogg.se)

Dagen fortsatte i posetiv anda. Vi grillade, åt glass med jordgubbar, drack vin och bestämmde oss sedan för att åka ut med båten i det fina vädret. Vi skulle mötas upp med 3 stycken båtar vid krägga båthamn. Solen fortfarande brännde het (klockan 19.00) och det var helt vindstilla på sjön. Vi åkte kneeboard och gummi-ring efter båtarna och det var helt underbart. Alla var glada och hade jätte kul och trevligt tillsammans. 

Jag åkte på kvällen hem medans Sofie och Peter tillsammans med barnen avslutade kvällen med att besöka Victor vid kyrkogården. De hade blåst blåsbubblor och det hade varit så vackert i kvällssolen.

Det värmer så i mitt hjärta att få se dem le. Jag önskar innerligt att vi får många fler sådana dagar tillsammans. 

Bilder från den underbara dagen kommer snart.. 
4 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Kommentarer
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Låter som en helt underbar dag! Har sett lite bilder som morfar Christer lagt ut & även Sandra har lagt ut bilder från i söndags. Förstår att det kändes bra att se Peter & Sofie le. Hoppas som du på fler sådana dagar för dom. Tänker på Er också idag.

2009-06-02 @ 12:22:05
Postat av: Kajsa - 2 barns mamma

Peter & Sofie är verkligen lyckit lottade som har så många underbara människor runtomkring dem.

Viktor också för den delen.



Går inte en enda dag då jag inte tänker på er allihopa.



Såg din tatuering på sandras blogg, och herregud vad fin den va! Viktor måste vara så stolt och glad över att få ha dig som sin moster..

2009-06-02 @ 12:23:10
Postat av: Cattis

Det var verkligen en trevlig eftermiddag. Blandat med skratt och tårar. Var ute på promenad på kvällen och gick förbi stranden. Man kunde höra att Ni hade det roligt där ute i vattnet. :) Va mysigt ni hade fixat! Tack min lilla skrutt för att vi får ha dig så nära oss! Du är en av mina tre små stjärnor! Glöm aldrig det! Kram

2009-06-02 @ 14:49:35
Postat av: En medmänniska

Blir även så rörd när jag läser vad du berättar här i din blogg om i söndags. Väldigt glad att ni hade det så bra och att allt var lyckat! Tänkte så på er.

Din tatuering är superfin, så underbart söööt precis som er älskade Victor.

2009-06-02 @ 17:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback