Ett sista inlägg

        DATUM: 2012-05-31 TID: 22:43:02
Resan är nu vid sitt slut och aldeles snart är vi hemma i kära Svedala. Det medför såklart många böandade känslor hos oss båda. Efter 6 månader känns det nu en aningen lockande att komma hem till familj, vänner, grillat kött och sin egen säng.
Resan har varit ett riktigt äventyr och vi har fått se så många olika kulturer, platser och mött de mest otroliga människor. Vi har svettats, gråtit, skrattat och stressat tillsammans och blivit starkare både som par och som individer.

När vi landade i kaotiska Indien för 6 månader sen så hade vi ingen aning hur resan skulle te sig men det har blivit många fina minnen för livet på alla sätt. Tack och lov har kameran hållt ihop under hela resan så vi har lyckats fånga de flesta av våra minnen på bild. 

Under ett halvår har vi nu hunnit med många platser runtom i Indien, Thailand, Laos, Kambodja, Borneo, Fillipinerna, Bali och Malaysia.
Vi har spenderat (beroende på hur man vill räkna) 4392 timmar, 263520 minuter, eller 15811200 sekunder tillsammans, varje vecka, varje dag, varje timme, KONSTANT! Bråken har varit väldigt få, det har gått över förväntan bra och vi vågar nog båda säga att vi är kärare än någonsin, hur klyschigt det än låter.

Vi lämnade Bali och åkte till Kuala Lumpur där vi nu spenderar sista tiden med lite shopping. Vi reser hem via Abu Dhabi och Berlin och landar i Sverige nu på lördag. Vi hoppas att vi får se er alla så snart som möjligt.

Vi har saknat er!!!

Många kramar från Josse och Fredrik
3 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkBilder

        DATUM: 2012-05-30 TID: 18:20:42
Här kommer några sista bilder från tiden på Gili Air. Lägger upp några på vårt fina Nice Ville, det sista dyket (vi såg två jättefina hajar!) , vårt härliga umgänge av både barn och vuxna, Blues Corner och annat smått och gott från stranden bla.

ENJOY OCH KOMMENTERA! :-)

7 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkGili Air (NiceVille)

        DATUM: 2012-05-20 TID: 10:32:06
Hej allihopa!

Var plan att stanna pa Gili Air i nagra dagar och sen dra oss vidare sprack ratt rejalt. Vi har nu varit har i tva veckor och har bestamt oss for att stanna nagon vecka till innan det ar dags for att aka tillbaka till Bali.
Pa Gili Air finns runt 600-700 invanare och INGA motorfordon. Du gar, cyklar eller aker hast och vagn om du vill ta dig runt pa on. Vi har flyttat fran var bungalow pa sunset-sidan on till ett hus som vi nu hyr uppe i byn. Det ar nara till stranden och vi bara ALSKAR det!

Huset, som vi kallar NiceVille, ar ljusrosa med en kalkad veranda i turkosa nyanser. Vi har en liten tradgard med mangotrad, och fantastiska blommor och buskar som omges av 1m hog mur. Det finns en liten tvattplats i tradgarden dar vi kan tvatta och diska, och ett litet kok med gas-spis sa vi antligen kan laga var egen mat. Vi betalar 100 000 rupees (73 kr) och da ingar en god frukost som kommer levererad till terassen varje morgon.
Det kanns sa skont att bo i ett riktigt litet hus och kunna kanna sig som hemma. Har mar vi riktigt bra!

Vi spenderar mycket tid nere pa var favoritbar Blues Corner och har blivit god van med agarna Suandi och Sam, tva piratliknande energiknippen i sina basta ar som tagit oss bada med storm.

Forhoppningsvis blir det atminstone ett dyk innan vi lamnar fina fiina G.A, beroende pa hur aktiva vi vill vara nu sista tiden..

Snart ar vi hemma! Manga kramar fran oss

7 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkHärliga Bali

        DATUM: 2012-05-08 TID: 14:29:13
Vi har bott några dagar i Kuta området är vi surfat lite, ätit gott, hunnit med en utek v äll (tro mig det händer INTE ofta) och gått runt på marknader och ögonhandlat.

Nu är vi på Gili Air, en av de 3 Gili öarna som ligger utanför Lombok. jag är förkyld till tusen men fredrik mår bra! :-)

Här kommer lite bilder från första tiden i vackra Bali.. (spana in min surf-snygging.)7 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink