I Agra

        DATUM: 2011-12-13 TID: 06:39:35
Nu sitter i pa ett internet cafe i Agra. Vi var uppe tidigt imorse och har pa morgonen spanat in vackra Taj Mahal. Vi holl pa att frysa hackarna av oss for har ar det iskall pa natterna. Inte riktigt vad vi hade vantat oss. Annars ar Agra helt vardelost. For mkt manniskor, fattiga sma vanskapta barn och smuts smuts smuts sa langt ogat raker.

Vi har sagt hejda till var kare van Rakesh som kort oss runt hela Rajasthan, det var lite sorligt.

Vi lever fortfarande med radslan att bli sjuka och det har sakta med sakert borjat. Fredrik har magknip och jag mar riktigt illa, men det far man rakna med. Vi langtar bada till havet, den 20e ar dt dags. Annars mar bada jatte bra. Vi ar smustiga och inte sa jatte vackra men det hor till tycker vi.

Inatt aker vi vidare med natt-tag till Varanasi sa i anlander tidigt imorgon bitti.

Jag vagar tyvarr inte ladda upp nagra bilder annu med risken att fa nat virus (man lar sig av sina misstag) men sa fort jag hittar ett respektabelt netplace sa kommer FANTASTISKA bilder.

Ha det toppen allihopa! Manga kramar!
3 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Kommentarer
Postat av: pappa

Hoppas innerligt att inte era magar börjar krångla.

Skriv hela tiden hur ni åker så man kan följa er på kartan. Ännu ingen snö här och plusgrader, lite trist men vi hoppas att det kommer till jul.

Var hos Vilma i söndags och gav henne lite tidiga julklappar från Giselle eftersom hon nog jobbar på julafton. Vilma kan räkna till 10 nu. Hon är så duktig. Giselle hälsar så mycket. Kram pappa

2011-12-13 @ 08:38:39
Postat av: Syster Yster

Härligt att höra från er, här är det som sagt tråkigt väder och det är inte det minsta julstämning än tyvärr, så ni missar inget här hemma i Sverige.



Ser fram emot bilder!



kram

2011-12-13 @ 23:13:24
URL: http://feie.blogg.se/
Postat av: Yvonne och Morfar

Hoppas ni får vara friska.Jag åker till London idag kommer tillbaka på måndag.Få se när vi kan träffa dina systrar med familjer.Vi följer er med spänning,ha det jättebra.1000 kramar...

2011-12-14 @ 13:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback