Ett sista inlägg

        DATUM: 2012-05-31 TID: 22:43:02
Resan är nu vid sitt slut och aldeles snart är vi hemma i kära Svedala. Det medför såklart många böandade känslor hos oss båda. Efter 6 månader känns det nu en aningen lockande att komma hem till familj, vänner, grillat kött och sin egen säng.
Resan har varit ett riktigt äventyr och vi har fått se så många olika kulturer, platser och mött de mest otroliga människor. Vi har svettats, gråtit, skrattat och stressat tillsammans och blivit starkare både som par och som individer.

När vi landade i kaotiska Indien för 6 månader sen så hade vi ingen aning hur resan skulle te sig men det har blivit många fina minnen för livet på alla sätt. Tack och lov har kameran hållt ihop under hela resan så vi har lyckats fånga de flesta av våra minnen på bild. 

Under ett halvår har vi nu hunnit med många platser runtom i Indien, Thailand, Laos, Kambodja, Borneo, Fillipinerna, Bali och Malaysia.
Vi har spenderat (beroende på hur man vill räkna) 4392 timmar, 263520 minuter, eller 15811200 sekunder tillsammans, varje vecka, varje dag, varje timme, KONSTANT! Bråken har varit väldigt få, det har gått över förväntan bra och vi vågar nog båda säga att vi är kärare än någonsin, hur klyschigt det än låter.

Vi lämnade Bali och åkte till Kuala Lumpur där vi nu spenderar sista tiden med lite shopping. Vi reser hem via Abu Dhabi och Berlin och landar i Sverige nu på lördag. Vi hoppas att vi får se er alla så snart som möjligt.

Vi har saknat er!!!

Många kramar från Josse och Fredrik
3 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
PermalinkKommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Har följt din blogg ett tag nu och tycker den är riktigt bra! Har du flyttat till Svedala? trodde du bodde uppåt i landet?

2012-06-06 @ 22:10:40
Postat av: Josiek

Tack så mycket!

Nej vi bor inte i Svedala kommun eller ens i närheten. Är bara ett namn jag använder istället för Sverige ibland. :)

2012-06-07 @ 21:33:16
Postat av: Anonym

Hej

Jag är också en läsare som följt din blogg ett par år.
Undrar om ni planerar en ny långresa att spara ihop till? I såfall var har ni tänkt resa då?

2012-08-17 @ 19:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback