Gili Air (NiceVille)

        DATUM: 2012-05-20 TID: 10:32:06
Hej allihopa!

Var plan att stanna pa Gili Air i nagra dagar och sen dra oss vidare sprack ratt rejalt. Vi har nu varit har i tva veckor och har bestamt oss for att stanna nagon vecka till innan det ar dags for att aka tillbaka till Bali.
Pa Gili Air finns runt 600-700 invanare och INGA motorfordon. Du gar, cyklar eller aker hast och vagn om du vill ta dig runt pa on. Vi har flyttat fran var bungalow pa sunset-sidan on till ett hus som vi nu hyr uppe i byn. Det ar nara till stranden och vi bara ALSKAR det!

Huset, som vi kallar NiceVille, ar ljusrosa med en kalkad veranda i turkosa nyanser. Vi har en liten tradgard med mangotrad, och fantastiska blommor och buskar som omges av 1m hog mur. Det finns en liten tvattplats i tradgarden dar vi kan tvatta och diska, och ett litet kok med gas-spis sa vi antligen kan laga var egen mat. Vi betalar 100 000 rupees (73 kr) och da ingar en god frukost som kommer levererad till terassen varje morgon.
Det kanns sa skont att bo i ett riktigt litet hus och kunna kanna sig som hemma. Har mar vi riktigt bra!

Vi spenderar mycket tid nere pa var favoritbar Blues Corner och har blivit god van med agarna Suandi och Sam, tva piratliknande energiknippen i sina basta ar som tagit oss bada med storm.

Forhoppningsvis blir det atminstone ett dyk innan vi lamnar fina fiina G.A, beroende pa hur aktiva vi vill vara nu sista tiden..

Snart ar vi hemma! Manga kramar fran oss

7 K o m m e n t a r e r
KATEGORI: Allmänt
Permalink



Kommentarer
Postat av: pappa

Så skönt att höra från er. Började bli lite orolig. Njut nu av sista tiden ni har kvar. Skulle också vilja bo sådär. Hälsningar från oss båda i Amsterdam där vi är tre dagar nu. Kram.

2012-05-20 @ 20:49:48
Postat av: Cattis

Åh vad härligt ni verkar ha det. Skall bli spännande att få se bilder på NiceVille. Njut av den sista tiden och va rädda om varandra! Kram kram

2012-05-20 @ 21:33:59
Postat av: Yvonne och Morfar



Vilka otroliga upplevelser och minnen ni får med er hem.Kan riktigt föreställa mig er i det rosa huset sittande på verandan.Tur att ni återvänder till hemlandet när det är som vackrast,med grönska och blommor



Hej Josse och Fredrik!Vilka otroliga minnen och upplevelser ni tar med er hem.Vi kan föreställa oss hur ni sitter på verandan till det rosa huset.Tur att ni återvänder till hemlandet när det grönskar och blommar som bäst(förhoppningsvis vackert väder också)Många kramar ♥



2012-05-21 @ 08:31:05
Postat av: Yvonne och Morfar

blev lite konstigt där,texten försvann och kom sen tillbaka.Ja,ja..

2012-05-21 @ 08:34:36
Postat av: Mamsen

2012-05-21 @ 13:19:04
Postat av: Mamsen

Nu blev det bättre.

Underbart att höra från er! Vad härligt med ett litet rosa hus... Sitta på verandan och mysa, jag kan föreställa mej er där i månskenet.

Nu är ni hemma snart.. Då blir längtan större.

Ta tillvara er sista tid så mycket ni kan!

Det ska bli så underbart att få träffa er och höra er berätta om resan.

Saknar er.

Stora kramar från mamma marie

2012-05-21 @ 13:28:12
Postat av: mamma L

LÄNGTAR,LÄNGTAR,LÄNGTAR!!!

Massa pussar och kramar

Mamma L

2012-05-25 @ 12:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback